Cijela Jugoslavija Ju Je Obožavala, A Sad Živi Kao Propalica: Kada Vidite U Kakvoj Kući Živi, Vaša Će Vam Izgledati Kao Viletina! (FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Novo Zanimljivosti

Cijela Jugoslavija Ju Je Obožavala, A Sad Živi Kao Propalica: Kada Vidite U Kakvoj Kući Živi, Vaša Će Vam Izgledati Kao Viletina! (FOTO)

Ona je bila mlada djevojka koja je tek započinjala svoju karijeru, imala je sjajne hitove i svi su joj prognozirali veliku karijeru, ali ne nešto na kraju ipak krenulo po zlu. Toliko toga ju je zadesilo da se jednostavno nije više mogla izvući, te je u potpunosti izgubila kormilo nad svojim životom. Upravo iz tih razloga ona danas živi daleko od očiju javnosti i javnog života, i tvrdi kako je sretna sa onim što ima. To je samo još jedan dokaz da slava i novac ne moraju nužno značiti da ćete biti sretni, i da vam je život prazan bez toga.

Ivana Banfić je nizala hit az hitom, a snimila je i duete sa kolegama kao što su Dino Merlin i Toni Cetinski sa kojima je postgla velike uspjehe. Međutim u njenom privatnom životu nisu cvjetale ruže, pa je tako prvo prošla kroz poprilično težak razvod sa svojim bivšim suprugom, a nakon toga je otišla u kliniku za liječenje zavisnosti od poroka i to 2005. godine. Poslije toga, Ivana je shvatila da njen život takav kakav jeste, ne vodi nigdje, tako da se odlučila udaljiti od javnosti i scene. Nedugo nakon toga se vratila obrazovanju, izvadila je silikone i počela je da putuje.

Ima veliku želju da sagradi sebi kuću od slame, gline i drveta, a na tu je ideju došla kada je išla u Indiju. Iako joj je to ispočetka zvučalo nezamislivo, ona se ipak odlučila za taj korak i to u Hrvatskoj, što je izazvalo velike polemike, ali je mnoge i zainteresovalo. Ona kaže kako je sigurna u to da je sve već unaprijed odrađeno “tamo gore” te da se u potpunosti treba prepustiti životu.

Oglasi – Advertisement