Željko i Jovana Joksimović, cenjeni i obožavani par u Srbiji, 2. oktobra 2017. godine doživeli su bezgraničnu radost dok je njihova ćerka krasila svet. Čuveni po harmoničnim vezama, privrženost ovog para samo se produbila dolaskom ćerki bliznakinja. Ovi dragocjeni dodaci ulili su u njihovo prebivalište još veće obilje ljubavi, zahtijevajući pravednu podjelu naklonosti kako bi se ovi novi članovi toplo prigrlili u svoju cijenjenu porodicu. Kosta, najstarije dete, neprestano uživa u centru pažnje svojih zaljubljenih roditelja.

 

 

 

Ovaj cijenjeni par pronalazi utjehu i spokoj u svom dragom domu, tražeći predah nakon napornih dana ispunjavanja obaveza. Vrhunac njihove sreće nalazi se u nježnim zagrljajima koje dijele sa svoja tri dragocjena potomka po povratku. Za razliku od brojnih javnih ličnosti, Željko i Jovana Joksimović odlučili su da čuvaju svetost svog porodičnog života, čuvajući ga od radoznalih očiju.

 

 

Shodno tome, njihova djeca se rijetko pojavljuju u javnosti, iako nekoliko fotografija nudi letimičan uvid u njihovo intimno obiteljsko carstvo. Štaviše, zaista je izvanredno svjedočiti izvanrednoj metamorfozi ovih blizanaca, koji procvjetaju u izvrsne mlade žene. Njihove formativne godine su zaštićene od znatiželjnih očiju javnosti, zahvaljujući nepokolebljivoj posvećenosti njihovih roditelja strogom odgoju. Samo u rijetkim prilikama krase platforme društvenih medija, savjesno birajući važne trenutke koje će podijeliti sa svijetom.

 

Rođendanska proslava koju su kurirali Željko i Jovana je izuzetna afera koja ostavlja trajni utisak. Poslednji put Sne i Ana su se pojavili u javnosti u aprilu prošle godine, gde su ulepšali proslavu očevog 50. rođendana. Bez imalo sumnje, ćerke Željke i Jovane Joksimović oličavaju lepotu i sofisticirani ukus u modi. Jovana, zanosna domaćica, preuzela je na sebe da pomno nadgleda stajling svojih zanosnih ćerki.

Preporučujemo