Ćerka od Bjelogrlića je NAJLEPŠA SRPKINJA! Krije je od očiju javnosti, kada VIDITE OVO LICE, sve će vam biti jasno: CRNI DRAGANE (FOTO)

0

Kinematografija na području bivše Jugoslavije je bila na stvarno visokom nivou. Rađeni su brojni igrani filmovi, serijali a glumačka postava je bila izuzetno dobra.

Dovoljno je spomenuti jednog Batu Živojinovića, Dragana Nikolića, Miru Banjac, Mustafu Nadarevića i brojne brojne druge vrhunske glumce koji su svi pravi “oskarovci”. Pa i danas rado pogledamo brojne reprise serija u kojima nas nasmiju “Paja Čutura” ili neponovljivi Čkalja .

Sredinom 80 tih godina pojavila se nova grupa mladih glumaca, naše akademije sui male kvalitetan nastavni kadar pa su tako sa akademije izlazili jako dobri glumci.
Jedan od njih je i Dragan Bjelogrlić,pojavljivao se u više serija kao sporedni glumac a u seriji Bolji život je definitivno postao poznat i skrenuo pažnju na sebe.
Onda je došao sjajan film “Lepa sela, lepo gore”, u kojem je Dragan Bjeloglić glumio ali i debitovao kao režiser.
Pa onda dolaze serije “Vratiće se rode”, “Monte video bog te video”,”Tajkuni”…

Bjelogrlić je u svakom novom filmu ili seriji sve bolji, kompletniji i naravno popularniji.  Ali ono što je interesantno, svoj privatni život je uspio prilično držati po strani. Već 20 godina je u braku sa kolegicom glumicom koja je ostavila pozorište i ovaj žanr kako bi se posvetila njemu i djeci. Nakon što su djeca malo odrasla počela se baviti marketingom i novinarstvom.

U tom braku rođeno je dvoje djece-sin i kćerka koji normalno provode svoje djetinjstvo i mlade dane bez da je svaki njihov korak propraćen medijski na društvenim mrežama. Ponekad se samo pojave u društvu oca na nekim važnim događajima i to je sve. Vode sasvim normalan privatni život. Draganova kćerka, Mia Bjelogrlić , je studentica prava a kako se može vidjeti na fotografijama prava je ljepotica. Ovaj poznati glumac je s razlogom, ponosan na svoju kćerku. Na koga liči Mia, oca ili majku?