Ćerka Balaševića otkrila detalje pisma koje je njen otac ostavio pred kraj života: Evo šta je tražio od porodice – “MORAMO URADITI NEKE STVARI, SAMO NAS RAZUMITE…”

0

Đorđe Balašević je neko ko je svojom smrti uspeo da spoji sve ljude bivše Jugoslacije, prisetimo se kako su se svi emotivno oprostili od ovog čoveka koje su volele sve nacije. Naime, on je pre smrti napisao pismo, ali kako se pričalo, saadržaj tog pisma nikada neće doći u medije, jer je i sam Balašević to tražio. Ali, sada je njegova ćerka Jelena otkrila, šta je to njega navelo na pisanje tog pisma.

Ona je istakla da je on bio čovek koji je pun humora, kako kroz život, tako je to preneo u tom pismu. On je želio da ostavi neku vrstu upute, kako da se ponašamo prema njeogovom autorstvu, prema svemu što je on stvorio. Balašević je neko ko je kroz stihove npisao kako treba da se branimo i da budemo i ostanemo povezani. Jelena kaže da je to jedno divno pismo koje bi se moglo sročiti kao pesma, ali nikadaneće biti objavljeno kako smo već istakli na samom početku.