Ćelava Selma Bler: Bolest uzela maha, na Instragramu objavljuje fotografije koje pokazuju kako se bori sa opakom bolesti

0
66

Glumica Selma Bler je pred kraj svog dvomjesečnog liječenja kojim se bori protiv multiple skleroze. Ova glumica objavila je veoma emotivan post na svom profilu na instagramu, gdje je sa svojim pratiocima podijelila kakko prolazi kroz izuzetno težak period u životu. “Nesanica. Kao dijete sam koje se budi. Plašim se i plače mi se. Želim svoju mamu. Želim. Okupaću se. I plakati. Početak je težak. Moram da zapamtim”, napisala je Selma uz fotografiju na kojoj se vide noge sa modricama.

Selma zbog liječenja napušta Kaliforniju prije dva mjeseca, i putuje u inostranstvo. Tokom čitavog perioda javno govori o svojoj bolesti, i konstantno obavještava svoje pratioce o trenutačnom zdravstvenom stanju, ali i o mukama kroz koje prolazi. Ona je na Instagram postavila još jednu fotografiju ispod koje je napisala:

“Imam ovu krastu na glavi već dva mjeseca. Stoji mi kao i moja nova ćelava glava. Nije me briga ni za gubitak kose. Ali ako mi obrve potpuno otpadnu, pjevaću drugu pjesmu. Ovo sam ja u ovom trenutku, ne objavljujem stare fotografije”, napisala je glumica.