ČEKALA JE 27 GODINA I SAD ĆE NAPLATITI SVOJU NEVINOST: Ovu sumu će teško ko da plati, a evo šta će uraditi od PARA

0

Đia Kortni (27) je rekla kako joj je dosadilo da čeka momka koji će je oboriti sa nogu, a privlačna joj je ideja zarade za prvo intimni odnos. Ona je otkrila kako je godinama čekala princa na bijelom konju, pa i da on još uvijek nije došao, a ovo smatra najboljim pristupom svojoj trenutnoj situaciji. “Znam da ovo zvuči otresito, ali imam 27 godina, i u ovom trenutku bih nakon toliko dugo čekanja trebalo biti vrlo pametan.” rekla je ona.

Djevojka iz Njujorka je rekla kako je stasala u religioznoj porodici, ali ne želi da joj nametnu svoju tradicionalnu ideologiju: “škola, fakultet, brak i zatim porodica”. Umjesto toga, prijavila je svoje tijlo na aukciju na jednoj od stranica. Početna ponuda za njenu nevinost je bilo 100 hiljada eura. Đia je također otkrila kako je, da bi sve ovo bilo legitimno, morala da dobije pismenu potvrdu svog ginekologa da je još uvijek nevina. Također se sastaje sa psihologom, koji će da procjeni njeno mentalno stanje prije nego što se odluči da ovakav potez. “Iskreno, samo želim da ljudi znaju da se tu radi i vašem sopstvenom tijelu i treba da bude vaš izbor šta čete raditi sa njim.” rekla je Đia.

Ona se nada kako će od zarade od svog djevičanstva moći da otplati dugove prema fakultetu, a možda čak i porodicu priušti novu kuću. Ovakav potez nije novost u svijetu, upravo iz razloga što veliki broj djeovojaka želi da sebi osigura financijsku budućnost prodavajući svoju nevinost nepoznatim ljudima.