Čedo Je Najzgodniji Političar, A Kad Vidite Na Šta Mu Liči Ćerka, Neće Vam Biti Dobro: Zar Si Mogla Ovo Da Rodiš?

0

Čedomir Jovanović je zasigurno jedan od najpoznatijih političara u Srbiji, i to ne samo zbog svojih političkih sposobnosti, nego i svoga stava koji mami uzdahe velikog broja žena. Čedo i njegova supruga su dali svojoj djeci prilično neobična imena za ovo podneblje koje mnogi ne ogu ni zapamntiti, čak iako su njihova prva imena tradicionalna jer su vjerovatno htjeli da pomiješaju tradiciju i neve trendove, pa im se djeca tako zovu Anđelija Fej, Mihajlo Lajf, Zora Fejt i Jana Hart. Iako je Čedomir bio u žiži interesovanja javnosti, sada tu ulogu polako preuzimaju njegova djeca.

On se itakako ima čima ponositi, jer je njegova najstarija kćerka prava ljepotica. Jana Hart je prava krasotica, što se može vidjeti i prema fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama. Ona se inače bavi baletom i ide joj jako dobro, a na slikama se može vidjeti kako dosta podsjeća na svog oca. Čedo je jako sretan radi te činjenice pa nerijetko postavlja slike kako bi je uporedio sa sobom. Ova ljepotica ispred sebe zasigurno ima blistavu karijeru kao balerina, a otac će joj vjerovatno u tome uveliko pomoći. Inače, pored toga što veliki broj žena uzdiše za njim, on je u braku sa svojom suprugom Jelenom, koja je također jedna jako lijepa žena, pa i ne čudi što su im djeca toliko lijepa i zgodna.

On je kao političar aktivan skoro 30 godina, a pored toga što dosta ljudi hvali njegov izgled, često dobija kritike na račun politike koju vodi, i gdje uvijek proziva sve svoje političke protivnike. Prije nekoliko dana je došao u sukob sa Cecom u jednoj emisiji, nakon čega je ona odlučila da je napusti.