Ceca Ražnatović i njena porodica imaju razloga da još jednom slave, jer su se mlada pevačica Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj tajno zavetovali na večnu ljubav u manastiru Rajinovac. Sa malom publikom od otprilike dvanaest prisutnih pojedinaca, oni su samouvjereno ispunili ovu obavezu.

 

 

Vrijedi napomenuti da par već duže vrijeme pomno planira veliku ceremoniju. I dok je svadbeno veselje zakazano za iduće ljeto, par je već donio hrabru odluku da proslavu održi u Španiji, gdje će biti okruženi svojim najbližim prijateljima i porodicom. Potpuno su uvjereni da će njihovi najmiliji biti oduševljeni putovanjem na ovu evropsku destinaciju i radosno učestvovati u svečanostima povodom njihovog posebnog dana.

Anastasija, ćerka Ceci Ražnatović, danas je samouvereno vezala brak sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom u intimnoj ceremoniji okružena njihovim najmilijima. Par je radosno proglasio ljubav jedno drugom u poštovanom manastiru u blizini Beograda. Sve oči bile su uprte u Ceci, željno iščekujući njenu reakciju na ćerkino venčanje. Naime, Nemanja je proveo dug period u Španiji, predstavljajući renomirani klub „Sevilja“, čemu se Anastasija više puta divila. Anastasija Ražnatović je davno ranije odlučila da svoju najbolju drugaricu, glumicu Taru Milutinović, za kumu za crkveno venčanje. Izabrani manastir u Begaljici ima značaj za Anastasiju i njenog supruga, jer je njena majka Svetlana Ceca Ražnatović bila kuma čuvenom Rajinovcu.

Pored toga, Anastasijina porodica ima jaku vezu sa manastirom Presvete Bogorodice, gde je Cecin sveštenik Stefan Šarić služio duže vreme. Oduševljena sam što mogu izraziti svoju želju da proslavim ljubav i izrazim svoje iskrene želje za dug i ljubavlju ispunjen brak. Iskreno sam presrećna i iskreno se nadam da će zajedno doživeti doživotnu sreću – samouvereno je Ceca podelila za Blic. Intimnu ceremoniju uljepšala je pažljivo odabrana grupa od deset osoba, koju su činili najbliži i najdraži prijatelji i članovi porodice para, koje su odabrali Ražnatović i Gudelj.

Preporučujemo