CECINA FATALNA LJUBAV- SLOMIO JOJ JE SRCE- Ovaj muškarac je ostavio Cecu ZBOG DRUGE ŽENE (FOTO)

0

Ako je neko sa estrade interesantan za medije i za javnost u vezi bilo čega, onda je to svakako folk diva Ceca Ražnatović. Ipak, javnost najviše zanima njen emotivni život, kojeg je ona uvijek veoma dobro krila od očiju javnosti. Ipak, njen odnos sa Andrejem Kulundžićem je u mnogome iznenadio cijelu javnost

Naime, poznata pjevačica i reli vozač su se bili upoznali u njegovoj emisiji, kada mu je Ceca bila gošća, a već pri prvom njihovom susretu, između njih dvoje se javila određena hemija, te se čitava stvar između njih dvoje odvijala zaista velikom brzinom. Andrej se veoma brzo bio i uselio u Cecinu kuću u Ljutice Bogdana, ali, kako se njihova romansa bila razvijala velikom brzinom, isto tako se veoma brzo i raspala, pa je tako poslije samo tri mjeseca, ovaj par odlučio da stavi tačku na svoju ljubavnu priču.

Veoma brzo nakon toga su domaći mediji pisali kako se Andrej vratio bivšoj ženi, te da je jedan od razloga kraha njegove veze sa Cecom bio i taj što je on i dalje gajio velike emocije prema bivšoj ženi.