Ceca u suzama, objavila fotografiju bebe: Kad vidite ko ga drži u naručju ostat ćete bez teksta: Društvene mreže gore (Foto) – Kreacije Portal
Magazin Novo Zanimljivosti

Ceca u suzama, objavila fotografiju bebe: Kad vidite ko ga drži u naručju ostat ćete bez teksta: Društvene mreže gore (Foto)

Poznata folkerka Ceca Ražnatović je osoba koja je kroz svoj život zaista dosta toga prošla, kako dobrog tako i lošeg, a ono što je najbolje od svega što je mogla dobiti jesu njena djeca Veljko i Anastasija. Kako smo mogli da zaključimo prema njihovim objavama i intervjuima, oni su svi baš mnogo vezani jedni za druge, što nikoga ne čudi naročito ukoliko uzmete u obzir koliko je mali rug ljudi oko njih. Oni se uvijek oslanjaju jedni na druge i jednu drugima su najveća podrška u svemu što rade.

Ceca je isto tako jako često u posljednje vrijeme dijelila slike iz svoje mladosti, a i slike svoje djece kada su bili jako mali. Fotografija koju je posljednju objavila je raznježila veliki broj njenih fanova koje je prate na društvenoj mreži Instagramm ali se ujedno čini i kako Ceca kroz ove stare slike ustvari ide kroz život i polako dolazi do trenutka kada od majke postaje baka. Ta njena transformacija se najbolje može uočiti kroz jednu od posljednjih objava na društvenim mrežama, gdje možemo vidjeti malog Veljka, kao malu bebu kako je sretan u očevom zagrljaju. Arkan je tada bi mnogo sretan zbog činjenice da su dobili dijete, a i sama Ceca je r se konačno ostvarila kao majka.

Stvarno su se mnogo trudili da uspiju, jer su brojni doktori govorili kako su male šanse da Ceca zanese, a Veljko je ustvari nastao putem vantjelesne oplodnje, što je u to vrijeme bila velika inovacija. Ceca je pričala o svemu tome i u javnosti, jer je na taj način htjela da podigne svijest o tome i da približi vantjelesnu oplodju svim ženama koje imaju problema sa začećem djeteta.

Oglasi – Advertisement