Nakon smrti Željka Ražnatovića, Ceca Ražnatović odlučila je da ostavi po strani srčane stvari. Dok se posvetila odgoju Veljkove i Anastasijine djece, jedva da je obraćala pažnju na udvaranja koja su se dešavala oko nje. Dugo je vladalo mišljenje da se nitko ne može mjeriti s njezinim pokojnim suprugom.

No, došlo je do trenutka kada je pjevačica sebi dopustila prigrliti nove prilike, nove veze, pa čak i nove leptiriće u trbuhu. Jednom je spomenula da je ljubav iskusila i prije i poslije oca svoje djece, ali nikad nije bilo isto. Svi koji su ušli u njezin život prije i poslije njega činili su se kao puke imitacije, nesposobni izazvati isti duboki osjećaj koji je osjetila kad bi se pojavio na vratima ili razgovarao s njom.

Na zaprepaštenje svih, otvorila se Bogdanu Srejoviću, pozvavši ga u svoj život. Javnost je uzdrmala ova svibanjsko-prosinska romansa, pa se u medijima žestoko raspravljalo o kompatibilnosti para i što je Cecu privuklo šarmantnom ugostitelju. Ipak, usred svih nagađanja, publika nije mogla ne slaviti činjenicu da je pjevačica ponovno pronašla ljubav.

Nažalost, ljubavnoj vezi došao je kraj, a prema izjavama popularne umjetnice trenutno je bez partnera. Upravo zbog njenih riječi video je odjeknuo na Instagramu Blic televizije. Naime, Ceca je dopustila zanosnom muškarcu obučenom u crno da joj se približi, ostavljajući utisak poljupca kod posmatrača, ali to je zapravo bila iluzija.

Razlog angažiranja mađioničara mogu vidjeti oni koji prate spomenutu televiziju, no identitet izvođača ostaje nepoznat.

I majka i kći dale su stilsku izjavu uskladivši svoju odjeću, odabravši odijela u sivim tonovima, upotpunjena sofisticiranim štiklama i elegantnim torbicama. No, Ceca je bila ta koja je doista ukrala šou svojim Prada odijelom, sa suvremenim elementima poput ukrasa od perja na nogama.

Na temelju internetskih izvora objavljeno je da je Ceca potrošila nevjerojatnih 5975 eura samo na blejzer. Za razliku od njih, hlače su relativno pristupačnije, po cijeni od 3125 eura. Nadalje, torbica je ukrašena elegantnom crnom bojom, koja predstavlja renomirani brend “YSL”, a dolazi s cijenom od 920 eura. Sveukupno je Ražnatovićka velikodušno donirala iznos od 10.000 eura za kupnju kompleta.

Preporučujemo