Ceca i Haro Samardžić bili su u ljubavnoj vezi, a ona je sve priznala.

Ceca Ražnatović je kroz karijeru uvijek bila otvorena o svojim vezama i rado je pričala o njima kad god bi se novinari raspitivali. Međutim, dugi niz godina vladala je šutnja oko njenog bivšeg partnera Hara Samardžića. Početkom devedesetih Ceca i Haro Samardžić bili su u ljubavnoj vezi, a proslavljena folk pjevačica tek je nedavno prvi put otvoreno progovorila o njemu.

  • Govoreći o vezi s Harom, kratko je spomenula kako je od Merlina nabavila pjesmu “Beograd”.
  • Ceca je nedavno ispričala da je Dino Merlin ekskluzivno za nju komponovao pjesmu pod nazivom “Zaboravi”. Putevi su im se ukrstili u Švicarskoj zahvaljujući njezinom bivšem partneru koji je bio u vezi s Dinom. On je Ceci poklonio pjesmu “Zaboravi”, koja joj je odmah odjeknula. Tijekom njihovog susreta povjerio joj se i otkrio: “Imam duet, ali ga zbog tadašnjih okolnosti ne mogu snimiti. Ipak, vjerujem da tvoj glas nosi jedinstvenu emociju i da si jedina sposoban to dostaviti

Bilo je zaista nevjerojatno kada je to podijelio sa mnom, pogotovo s obzirom na mojih 20 godina. Iako je riječ o duetu, odabrao sam pjesmu „Beograd“. Ovu pjesmu sam predstavio Marini Tucaković i Aleksandru Raduloviću Futi u Beogradu, ali im se, nažalost, nije dopala. Bili su otvoreni za „Zaboravi“, ali ne i za „Beograd.

Unatoč okolnostima, odlučila sam da pjesmu “Beograd” uvrstim na album “Fatalna ljubav”. Oliver Mandić pružio je neprocjenjivu pomoć u ovo vrijeme neaktivnosti, kako je odjekivao stih “Ovo sjećanje u meni pustoši, moj voljeni grade Beograde, zagrli me…

Ceca je otkrila da su ona i Dino Merlin idejni tvorci muzike i teksta koji je stvorio bezvremenski hit. Dok je Merlin možda zaboravio detalje i govori suprotno, Ceca ostaje pri svom sjećanju na događaje. Izrazila je žaljenje što njihova suradnja još jednom nije zaživjela.

  • Početkom 2000-ih imao sam priliku jednom se povezati s Merlinom. Imali smo planove za ponovnu suradnju, ali nažalost, to je bio zadnji put da smo ikada komunicirali. Tijekom razgovora imali smo ugodnu raspravu i dotakli smo se raznih tema. Ono što mi je intrigantno jest da mi je Dino povjerio sve pjesme. Međutim, kada je došlo vrijeme da ih pustim, oklijevao sam preuzeti rizik i potpisati s njim.

    Nitko ne može osporiti djela koja mu se pripisuju. Tijekom tog vremena emocije su se uzburkale i bio sam oprezan da Merlinu ne napravim komplikacije. Moja je namjera bila izbjeći da mu stvaram probleme. Poznata pjevačica elaborirala je početak i završetak svoje suradnje s Dinom Merlinom, a potvrdila je i ljubavnu vezu Cece i Hara Samardžića. Nakon početka sukoba u Jugoslaviji, poznata folk pjevačica prekinula je svaku komunikaciju sa Samardžićem.

Preporučujemo