Ceca nije htjela da se ovo ikada vidi: Nikada viđena fotografija iz porodičnog albuma Ražnatovića

0
11

Ova fotografija je banula na društvene mreže, a nastala je iz porodičnog albuma Ražnatovića, gdje se na njoj moglo vidjeti odmah da Željko Ražnatović Arkan drži svog tek rođenog sina Veljka u svome naručju. Ta fotografija je odmah izazvala mnogo pažnje, a sami možete pogledati i zašto:

Dosta puta smo mogli negdje pročitati da ljudi tvrde da je Arkan živ, ali svi znaju da je to daleko od istine. Postojalo je mnogo naslova iz magazina, a najviše se spominjalo tako nešto u hrvatskim medijima, te su onda samo pretpostavljali gdje bi mogao biti bez ikakvog dokaza.

Mnogo njih govore da se Arkan skriva u radnji koju je pljačkao u Amsterdamu, a zanimljiva činjenica je da je to uradio čak 13 puta. Ipak, to su samo pretpostavke, a još neke od njih su da se on skriva negdje na jahti, a Arkan je nekada redovno i pljačkao po evropi. Kiparska policija i holandska nikada nisu rekli da je Arkan živ, ali imaju i oni koji govre da plovi često do grčkih luka i otoka, te zalazi u Sredozemno more.

Dalje govore da se prebacuje hidroavionima jer tu još uvijek ima neke poslove, ali niko neće da prizna da je njegov život gotovo prije 18 godina kada je stradao u hotelu Interkontinetal. Veljko se redovno sjeti svoga oca na kojeg je veoma ponosan i nekada zna objaviti njihovu zajedničku fotografiju kako bi podijelio taj trenutak sa svojim roditeljima. Mi ipak ne mislimo da je Arkan živ, sve dok se ne pokaže neki pravi dokaz.