Ceca na društvenim mrežama objavila fotografiju svoga ručka i fanovima zgadila život: Ima toliko para, a jede ove stvari (FOTO)

0
3118

Jedna od najpopularnijih pjevačica u regiji ili kako je mnogi zovu ”srpska majka” Ceca Ražnatović zna dosta često da iznenadi svoje fanove sa nekim svojim objavama na društvenim mrežama, pa je to učinila i ovoga puta kada je otkrila kako izgleda jedan njen obrok, a onda svim svojim fanovima pokazala fotografiju tanjura koji je bio prepun puževa. Izgleda da je Ceci malo dodijala piletina i skupe salate, pa se odlučila da malo proba i neku egzotičniju hranu, a puževi su obično delikatese po italijanskim i francuskim restoranima, a Ceca je u opisu ove svoje fotografije napisala: ”Pužić? Mljac?”

Ceca je inače zvijezda estrade koja je veoma aktivna na društvenim mrežama, pa svako malo zna da obraduje svoje fanove sa svojim fotografijama i nekim drugim objavama, a dosta često voli da se pohvali kako ona izgleda u nekim opuštenim, porodičnim varijantama, ali i sa svojih nastupa i koncerata. Pa tako redovno objavljuje i svoje fotografije sa odmora, ali voli i da se često pohvali sa onim varijantama na kojima je bez trunke šminke i sasvim prirodna, pa čak ponekad i u trenirci, što je nekada bilo nezamislivo.

Dosta često putem društvenih mreža ona zna da promovira ili da ukazuje i na neke društvene probleme, ali i da uđe u raspravu sa nekim svojim kolegama, posebno sa onima sa kojima se baš i ne slaže,a  dosta često zna i da promovira svoju kćerku Anastasiju i njen pjevački talenat te njenu karijeru koja je tek u početku a u koju se ona ne želi previše mješati. Možemo da samo zamislimo koliki će broj objava Ceca imati kada postane baba, pošto se zna da njena snajka očekuje sina.