Ceca DOŽIVJELA SLOM: Izbacila sve iz kuće od posluge do saradnika, rekla im da joj ne ide na oči: SVE MOGU SAMA, NIKO MI NE TREBA! (FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Novo Zanimljivosti

Ceca DOŽIVJELA SLOM: Izbacila sve iz kuće od posluge do saradnika, rekla im da joj ne ide na oči: SVE MOGU SAMA, NIKO MI NE TREBA! (FOTO)

Popularna srbijanska pjevačica Svetlna Ceca Ražnatović je u posljednjih nekoliko sedmica konstatno u medijskim stupcima, iako ona nije voljela da dijeli detalje iz privatnog života medijima. Ipak, nju novinari i paparaci prate na svakom koraku, pa se tako ništa ne može sakriti od javnosti. Veljko se neko vrijeme poprilično klonio medija, sve dok nije došla vijest i njegovoj svadbi sa Bogdanom rodić, a od tada su postali jako interesantni javnosti. Poslije svadbe je objavljeno i da je Bogdana trudna, a prije nekoliko dana su uspjeli i da proslave rođenja svoje malog sina Željka. Međutim, to slavlje ih je koštalo zdravlja.

Naime, na tom kobnom slavlju su se našle dvije zaražene osobe, odnosno poznata voditeljica sa TV Pink Dušica Jakovljević i Cecin frizer Stevan Radivojević. Radi toga je nastala čitava jedna zbrka na estradi, s obzirom na to da se na proslavi našao veliki broj ljudi sa estrade. Poslije slavlja su svi odmah pohitili da se testiraju na korona virus, naročito kada su čuli da su Ceca i Veljka pozitivni. Odmnah po saznanju, Veljko je odlučio da napusti Titel, kako bi sačuvao zdravlje svoje tek porođene supruge ali i svog sina, a on i Ceca se trenutno nalaze u njihovoj porodičnoj vili na Dedinju.

Prema saznanjima, Ceca je odmah poduzela sve mjere predostrožnosti, pa je tako svu svoju poslugu poslala van kuće i sve saradnike poslala da se testiraju, te im je rekla da se više ne pojavljuju u njenoj vili, pa čak i ako bi bili negativni, jer bi mogli da se zaraze od nje i Veljka. Iz tog razloga je Ceca odlučila da postane domaćica, pa će od sada sama da održava kuću.

Oglasi – Advertisement