CECA bez šminke izgleda kao prava BABUSKARA: Sva otekla i naborana, a tek kada joj vidite VRAT (FOTO) – Kreacije Portal
Novo Zanimljivosti

CECA bez šminke izgleda kao prava BABUSKARA: Sva otekla i naborana, a tek kada joj vidite VRAT (FOTO)

Iako je već godinama i samo što je postala baka, Ceca Ražnatović odlično izgleda za svoje godine, bar kada se pogledaju fotografije koje redovno kaći na svoj Instagram profil. na tim fotografijama je uvijek savršeno našminkana, bez ijedne bore u najboljem položaju koji će je prrikazati u najboljem mogućem svjetlu. Ceca ima jako mali broj fotografija koje dospiju u javnost, a na kojima ona nije dotjerana i našminkana, tako da važi za jednu od najljepših i najzgodnijih žena kada je u pitanju estrada.

Nakon ubistva njenog muža Arkana, ona je stavila tačku na svoje odnose sa drugim muškarcima u emotivnom smislu, i nikada je niko nije mogao vidjeti da u javnosti boravi sa nekim muškarcem koji bi mogao da zamijeni Arkanovo mjesto. Ona je više put ponovila kako nema namjeru da se ponovo udaje, ali bi voljela da ima nekoga sa kim bi mogla ostariti, jer su njena djeca već velika, a Veljko je počeo sa osnivanjem svoje porodice. Naročito u zadnje vrijeme Ceca objavljuje puno fotografija kada su njena djeca bila mala. Ponekad joj se omakne i neka slika u opuštenom izdanju i bez šminke, na kojima isto tako izgleda fantastično sa obzirom na to koliko ima godina.

Ali jedna takva, koju je nedavno objavila je iznendila njene fanove, jer je na njoj skoro neporepoznatljiva. Pored toga što nije našminkana, izgledala je pospano i pomalo oteklo, kao da je prethodnu noć provela burno. Vjerovatno je i izolacija o kojoj smo svi bili dva mjeseca itakako uticala na nju.

Oglasi – Advertisement