Čak i da je dobar brak, radi ovih stvari je muškarac nesretan – ovo je njegovih 10 najvećih strahova

0
49

Pored toga što vam se možda čine snažno i odlučno, postoje neki strahovi koje muškarci imaju, a da o tome nemaju pojma i da nisu toga svjesni. Žene bi iste sekunde pomislile da nema nikakve šanse, a da je to jedan od stereotipova. Sada možete pogledati koji su to problemi svakog muškarca i šta im stvara brigu:

Prva stvar je novac jer muškarci koliko god da su sretni u ljubavi, oni ipak razmišljaju kako je ključ dobre veze zapravo novac. Čak i onda kada sve ide normalno, oni razmišljaju samo o novcu i kako ga moraju potrošiti na svoga partera jer će im u suprotnom zamjeriti. Kod žena je takva situacija drugačija jer one žele da dobiju pažnju i imaju brigu, ali ako osjetite da vašu djevojku zanima samo novac, onda je odmah trebate ostaviti.

Isto tako imaju probleme sa visinom, a muškarci jednostavno pate kada nisu viši od djevojaka. Svaki muškarac želi da bude sa djevojkom koja je zapravo niža od njega i to je idealna veza za njih oboje. Imaju probleme sa izgledom jer još od ranijeg vremena su žene naučene da brinu o svome izgledu, te da imaju vitku i lijepu građu, dok su muškarci učeni da ne misle o tome nikako.

Sudeći prema svemu, izgleda da se danas situacija malo promijenila jer dosta muškaraca danas više brine o izgledu nego žene. Ljubomora će ih mučiti, a sigurno im neće biti dobro ako pričate o nekom prijatelju, ili nekom kolegi sa vašeg posla. Zbog manjka iskustva u vezi oni često znaju lagati da su imali dosta djevojaka prije, ali istina je da su neiskusni. Dlake su veliki problem za muškarce, kada ih imaju previše, onda misle da su zapušteni, a kada ih nemaju dovoljno, onda misle da nisu muževni.