BUM VIJEST! EVO ko je DJEVOJKA Marije Šerifović! ONA je jedna od NAJLJEPŠIH ŽENA U SRBIJI, evo za KOGA JE ONA UDATA!(FOTO)

0

Nema osobe koja ne zna ko je Marija Šerifović i koja ne zna bar jednu pjesmu od nje. Ono o čemu se najviše raspredalo kada je Marija u pitanju jeste njena seksualnost, a ono što joj defitivno ne možemo zamjeriti jeste da je ona jedan od najboljih vokala u našoj regiji, te da joj mnogi zamjere i zavide na tome

Međutim, da se vratimo sada na sekusalnost. Dugo vremena se pričalo da je u vezi sa Džejlom Ramović, koju je povela na američku turneju iako su dolazili dokazi da Džejla ima momka i da je strejt.
Nakon toga je izašla vijest da je ona u vezi sa jednom prelijepom ženom koja je udata za jednog političara. Iako su javnosti špekuliše ko je , a i to da je i taj političar gay, ovaj brak im služi kao paravan, ali se još uvijek ništa ne otkriva.

Oni se viđaju po Beogradskim restoranima, a Marija je nedavno izbacila fotografiju gdje se dobro vidi da na mjenjaču drži žensku ruku.

Šta vi mislite o tome čija je ovo ruka?
Pišite na komentarima