BRITANCI BIJESNI ZBOG ONOGA ŠTO JE MEGHAN ZAJEDNO SA HARIJEM “OTKRILA” O KRALJICI U INTERVJUU SA OPRAH: “KAKO TE NIJE STID?”- TRAŽE OD VLASTI DA IH KAZNE NA OVAJ NAČIN (FOTO)

0

Intervju koji su princ Harry i Meghan Markle dali Opri odjeknuo je u cijelom svijetu, a neke Britance je toliko naljutio da su tražili da se ovome paru ukinu titule jer su pokazali veliko nepoštovanje prema kraljici Elizabeti. Veoma je oštar prema ovome paru bio i poznati voditelj Pierce Morgan koji je na društvenim mrežama napisao sljedeće:

“Ovaj je intervju sramotna izdaja kraljice i kraljevske obitelji. Očekivao sam ovakvo opako i destruktivno sebično ponašanje od Meghan Markle, ali da joj Harry dopušta da ovako govori o njegovoj obitelji i monarhiji je sramotno. Harry želi da Amerika i ostatak svijeta mrze njegovu vlastitu obitelj, monarhiju i njegovu državu. Predlažem da pričekamo da žrtve divljanja njegove žene odgovore prije nego što počnu s mržnjom. Da razjasnimo: princ Harry i njegova žena su proveli dva sata blateći sve što kraljica predstavlja i za što je teško radila da se održi, istovremeno se praveći da je podržavaju. Sve su to radili dok je njen 99-godišnji suprug Philip ozbiljno bolestan i leži u bolnici. To je vrijedno prijezira”

Njegov status je naveo i druge Britance da se oglase, te su mnogi ostavili negativne komentare vezane uz Meghan i Harija, a ovo su samo neki od njih:

“Je li to Meghan upravo nazvala kraljevsku obitelj rasistima? Ona pokušava napraviti problem s ovim intervjuom, a radi se o Harryjevoj obitelji. Osobno, mislim da bi Meghan i Harryju trebalo oduzeti titule. Otišli su predaleko s ovim.”

“Nadam se da će kraljica uzeti Meghan i Harryju sve titule koje im je dala prije tri godine.”

“Meghan i Harry su uvreda za ovu zemlju, njeno veličanstvo bi im trebalo oduzeti titule.”

“Kakva kuja. Nadam se da će ona i Harry izgubiti titule. Ona se ne zna ponašati i ne zaslužuje imati veze s kraljevskom obitelji. Meghanina polusestra je imala pravo.”