Brena u provokativnom kostimu zapalila Čikago: Kada budete gledali kako izgleda, ostat ćete bez daha

0
55

Pjevačica Lepa Brena je poznata po tome što zna napraviti pravi spektakl na svojim koncertima, a uvijek to uradi ma gdje god se pojavila i imala nastup. Sada je imala jedan zaista nevjerovatan spektakl kojeg je ona izvela zajedno sa sinom Stefanom Živojinovićem, a možemo reći da je to bilo nešto što će se pamtiti.

Nema sumnje da poznata folkerka iz Jugoslavije pali svaki nastup, a ona u skorije vrijeme imala koncert u Americi gdje se ona trenutno i nalazi. Sada je velikoj turneji kojoj je ona dala naziv “Zar je bitno dal se pjeva, ili peva”, a na tu turneju je krenuo i njen sin Stefan. Oni su pravi duo koji se pobrinuo da publika ima o čemu pričati i da se imaju gdje dobro provesti, te jednostavno da sve bude bez mana.

Brena je napravila jedan spektakl na nastupu u jednom klubu koji se nalazi u Čikagu, a svi oni koji su došli na taj koncert su imali priliku da poslušaju neke od njenih najboljih i poznatih hitova. Publika je bila oduševljena jer su pjevali na glas zajedno sa Brenom. Kada je došao trenutak gdje je ona pjevala hitove sa svog novog albuma, onda je nastala prava euforija iste sekunde.

Osim toga što je dobila ogroman aplauz od strane publike, te je ona sve pozdravila sa svojom oduševljujućom izvedbom, njen sin Stefan je sa svojom majkom došao kako bi napravio pravi ugođaj, a moramo priznati da su u tome uspjeli. Ova turneja će se nastaviti po raznim gradovima u Americi, a nema sumnje da ako budete otišli na njen kocnert da ćete se dobro provesti i uživati. Sada pogledajte jedan kratki video gdje možete vidjeti kako je sve to izgledalo: