Bratu je poklonio rodnu u kuću, a odmah do nje sazidao još lepšu: Zavirite u seosko gazdinstvo Ljubivoja Ršumovića (FOTO)

0

Karakterističan književnik i pjesnik za djecu Ljubivoje Ršumović, koji očito voli to što radi i to uspješno radi cijeli život. Njegova ljubav prema djeci je opipljiva i daje sve od sebe kako bi unucima pružio ljubav i vrijeme, što za njega znači igrati šah i opuštati se s njima. Ono što ga posebno veseli je rodni Ljubiš u kojem je rođen i gdje su ga roditelji odgojili.

Iako već dugo živi u Beogradu, tvrdi da mu nikad nije bio dom kao Ljubiš, te kaže da će u Ljubišu dočekati kraj života. On je medijima ispričao da je u obližnju stijenu dao uklesati slova “Lj”, što mu je bilo posebno važno. Nakon smrti roditelja, kuću je ostavio bratu i sam sagradio kuću na čemu su mu mnogi zavidjeli jer je bio zaista vješt.

U slobodno vrijeme voli kuhati razne prirodne čajeve, začinsko bilje i prirodne meleme, slikati stolariju, uzgajati cvijeće, družiti se sa sinovima i unucima, kositi travnjake i brinuti se o drveću.