Bosanska Paris Hilton nikada brutalnija na društvenim mrežama: Iza leđa svašta pričaju o meni, a kada su sa mnom ližu mi stražnjicu

0

HANA Hadžiavdagić Tabaković je influenserka iz Bosne i Hercegovine, koja živi i radi na relaciji Sarajevo- Zagreb, a koja svojim statusima na društvenim mrežama zna često da podigne veoma veliku prašinu.
Iako ona sama ima zaista veliki broj pratitelja, ipak je mnogo više onih koji baš i ne simpatišu lik i djelo ove bosanske Paris Hilton.


Kako je inače zovu u regiji, mada to većina i ne smatra kako je kompliment za nju.
Hana je ovh dana na svom Facebooku objavila jedan poprilično oštar statut, a u kojem je progovorila sa kakvim se sve ljudima susreće u svojoj svakodnevnici, može se reći da infueserica nije uopšte štedjela na riječima.


Naime kada su pojedini tipovi ljudi u pitanju, a koji, kako oni kaže, joj se non- stop ulizuju, pa onda po društvenim mrežama izmišljaju kojekakve stvari o njoj te pljuju je na sva zvona.
A u tom svome statusu ova influenserka je napisala sljedeće:
Nikada neću razumjeti ljude koji su toliki beskičmenjaci pa na profilima ili u grupama sheraju kojekakve stvari o meni, dok uživo mi ližu guzicu.
Ja kada nekoga ‘ne mirišem’ onda to i pokažem toj osobi tako što ‘dignem’ pozdrav i prosto napravim se da ju ne vidim.


S druge strane nemam potrebu tu osobu spominjati, niti tračati ili u najgorem slučaju izmišljati priče.
Ko mi se ne dopada za mene je duh, energija koja čak i ne postoji.
Molim vas pokušajte da poradite na toj osobini licemjerja jer je to onaj najgrozniji pečat koji možeš nositi na čelu.
Budi svoj, dosljedan, iskren, stani iza svoje riječi i čuvaj svoj obraz. U suprotnom si smijurija od čovjeka”,