Bosanac iskreno otkrio nepoznate detalje o svojoj supruzi: ” Na veliko iznenađenje mojih ali i njenih roditelja, OŽENIO SAM SE SRETNO 1977. GODINE”

0

Već duži period imamo priliku da nas mediji svaki dan sve više iznenađuju sa svojim novim pričama. Danas pišemo o jednom najpoznatijem muzičaru a njihova priča traje već 44 godine a kako vidite sve je počelo još u školskim danima kada su oni bili dečica, a možemo tako da kažemo, 1977. godine.

Dragan Stojković Bosanac je rekao kako je sa svojom suprugom Dunjom u sretnom braku i da je jako sretan što je uspio da u moru istih nađe nešto posebno što ga zadržava sve ove godine. On je našao ženu za porodicu, a što mu je najbitnije jeste da ona ne voli da se eksponira u medijima.

Oboje su iz jednog mesta koje se zove Konjic, a u gimnaziji su počeli svoj odnos, pa je onda ona donela odluku da ide u Beograd da studira, i kako je izjavio Bosanac, on je morao da nagovori svoje roditelje da ide u Beograd a da ne u Sarajevo. Dodao je kako je Dunja ostala u drugom stanju, a to je dodatno ubrzalo njih brak, iako su to imali u planu. Presretan što ona ne želi kako kaže da bude zvezda i da se pojavljuje u javnosti.