• Biljana Jevtić i Aca Ilić u emisiji održavaju izuzetno stabilan brak. Iskreno govoreći, Biljana Jevtić je otvoreno pričala o razvodu Harisa i Meline.

Kad je riječ o zadiranju u nečiji osobni život, imam averziju prema tome. Međutim, kada čitamo ili gledamo o tome, svatko od nas tumači i raspravlja o tome na svoj jedinstveni način. Unatoč tome, pravo razumijevanje onoga što se dogodilo i kako se odvijalo najbolje znaju pojedinci koji su zajedno dijelili živote, oni koji žive u istoj zajednici, i na kraju, može li njihova veza opstati ili ne.

  • Ona je u intervjuu za “Radio svetski” napomenula da u emisiji ima brakova koji traju, ne samo oni, a ima i brakova koji traju duže od njihovog. Međutim, razvodi su također stvarnost. Iz njezine perspektive, razvod braka smatra se jednim od najizazovnijih životnih iskustava.

Iskustvo patnje je neizbježno kada se suočite s najmanjim životnim neuspjesima. Bol zbog gubitka voljenog ljubimca dovoljna je da izazove ogromnu patnju, a da ne spominjemo duboke poteškoće koje proizlaze iz dijeljenja života s nekim kroz dulje vremensko razdoblje. Čin ispreplitanja života, građenja zajedničke egzistencije i zajedničkog odgajanja djece nedvojbeno je složen i naporan put.

Život je nedvojbeno izazovan, kao što izreka kaže: “Bolje je izdržati bolan zaključak nego patiti unedogled.” Ova tvrdnja stoji, jer je uzaludno ustrajati na nečemu što je neuspješno, zaključila je Biljana Jevtić.

  • Biografija
    Rođena 17. oktobra 1959. godine u Grejaču kod Aleksinca, Biljana Jevtić (udata Ilić) bez muke je pokazala svoje vokalno umijeće izvodeći zadivljujuću pjesmu “Anica ovce pukava” na cijenjenom natjecanju “Prvi glas Srbije” i tako odnijela veliku pobjedu. Upravo je na ovom natjecanju renomirana srpska kantautorica Radmila Todorović Babić prepoznala Jevtićin izniman talent i donijela odluku podržati je na njenom glazbenom putu. Godine 1983. Jevtić objavljuje svoj album prvijenac pod nazivom “Biće bolje” pod izdavačkom kućom Sarajevo Diskoton, čime počinje njena plodna diskografija koja danas broji ukupno četrnaest albuma.
Preporučujemo