Bojana Šijan, ranije poznata kao Rodić, u januaru ove godine ponosno je dočekala svog drugog sina. Dakle, iz braka sa Mirkom sada ima dva divna dečka, Zorana i Vukana.Naime, nakon porođaja u januaru, supruga Mirka Šijana besprijekorno je transformirala svoje tijelo i samouvjereno se pokazala u zadivljujućem crnom bikiniju.

 

 

Bojana i Mirko Šijan samouvjereno su otvorili štand na Bajlonijevoj pijaci kako bi potakli rast porodičnog biznisa Rodić, specijaliziranog za prodaju pilića. Bojanu i Mirka ljudi na pijaci apsolutno obožavaju. Rodić je, posebno, neverovatno prijatna, ljubazna i slatka devojka. Evidentno je da je ona bila namijenjena za ovaj posao. Njihov posao napreduje zahvaljujući njihovom vrijednom radu i posvećenosti. Koliko znamo, njihova prodaja nikada nije bila bolja, a od toga ostvaruju značajan profit.

 

 

Pevačica nije mogla da suzdrži radost zbog braka njenog sina Mirka Šijana sa Bojanom Rodić. Goca samouvereno izjavljuje da su njeni snovi zaista postali stvarnost, sa ženidbom njenog sina i perspektivom unučadi. Upravo zbog toga svoju snaju još više poštuje. Sve sestre Rodić su sjajne, ali nema sumnje da je moja Bojana apsolutno najbolja. Možda sam pristrasan, ali njeni kvaliteti nadmašuju sve ostale. Naša porodica je zaista izuzetna, a Ceca i ja smo neverovatne sreće. Čak ni naše sinove ne treba potcijeniti – oni su dobro odgojeni, zgodni i izvanredni mladići. Goca Božinovska je samouvereno izjavila da je njena snaja pravi oličenje požrtvovane domaćice koja joj je bila neverovatna podrška u nezi bolesne Gocine majke.

 

 

Ona me na mnogo načina podsjeća na moje mlađe. Dijelimo sličan pogon, zbog čega mi je ona tako draga. Sa blistavim osmehom, srdačno me dočekuje, grli me zagrljajem i poljupcem.

Preporučujemo