BOGDANA NEĆE DA ŽIVI SA SVEKRVOM: Čim su došli, pokupila stvari odvukla Veljka u Titel! (FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Novo Zanimljivosti

BOGDANA NEĆE DA ŽIVI SA SVEKRVOM: Čim su došli, pokupila stvari odvukla Veljka u Titel! (FOTO)

Maleni Željko Ražnatovič je postao izuzetno popularan još od samog dolaska na ovaj svijet, a niko ga osim porodice i njihovih prijatelja još uvijek nije vidio. Od prvog momenta kako se rodio, o njemu piše sve veći broj medija, međutim ne zbog njegovog rođenja, nego zbog slavlja koje su priredili u njegovu čast i koje je trajalo 2 dana. Prvi dan je Ceca organizovala veliko slavlje u porodičnoj vili na Dedinju, gdje se slavilo do kasno u noć, a dan kasnije se slavlje nastavilo u Rodića, odnosno u Titelu odakle je Bogdana, inače ponosna novopečena majka rodom.

Bogdana i mali Željko su izašli iz bolnice prije nekoliko dana, pa su odatle prvo otišli na Dedinje, međutim nedugo nakon toga su prešli u porodičnu kuću Rodića u Titelu, koju su im poklonili bogdanini roditelji. Ova vijest je poprilično iznenadila javnost, obzirom da se do sada već uveliko znalo da će Veljko sa svojom suprugom i sinom nastaviti životu i Beogradu. Ipak, ti planovu nisu otkazani, samo su ih prolongirali do daljnjeg. Naime, radi se o tome da renoviranje sprata u kojem bi trebali boraviti još uvijek nije gotovo, pa su zbog toga provremeno otišli u Titel.

Do zastoja na radovima je došlo usljed pandemije korona virusa, pa se tek skoro nastavilo radit. Što se tiče renoviranjam radi se na proširenju sprata kako bi mali Željko mogao imati svoj mali prostor, a sve ostalo bi trebalo da bude gotovo do kraja juna. Obzirom da su svi detalji oko uređenja enterijera već unaprijed dogovoreni, nije bilo nikakve potrebe da Bogdana bude prisutna tu.

Oglasi – Advertisement