Bivši muž Snežane Savić je reditelj koji je u svojoj 76. godini života dobio blizance: Oženio je glumicu koja je 30. godina mlađa od njega (FOTO)

0
21

Snežana Savić je poznata glumica sa ovih prostora, a poznata je i po svojim vokalnim sposobnostima, posebno u izvođenju starogradskih i narodnih pjesama.

Svojevremeno je Snežana bila u braku sa poznatim rediteljem Dragoslavom Lazićem, sa kojim ima i kćerku Anitu. Njih su dvoje nekoliko godina bili u braku, ali onda su shvatili da bi ipak bilo najbolje da svako krene svojim putem, pa su se i razveli, a Anita je ostala sa majkom.

Već 20 godina je Lazić u braku sa glumicom Draganom Turkalj, i dok on ima 76. godina, Dragana je skoro 30. godina mlađa od njega.

Međutim, ta razlika u godinama ih nije spriječila da dobiju i djecu, pa su 2012. godine dobili blizance Lazara i Iskru. Doduše, iako jesu pokušavali, djecu nisu mogli dobiti prirodnim putem, pa su zato pokušali sa vantjelesnom trudnoćom koja je donijela rezultate nakon velikog broja neuspješnih pokušaja i tako su blizanci došli na svijet.

Dragana je poznata po svojoj ulozi u seriji ”Seljaci” gdje je igrala i sa Lazićevom kćerkom iz braka sa Snežanom Savić, Anitom. Lazić ima tri braka iza sebe, a pored Anite i blizanaca, ima još i sina Zorana i kćerku Katarinu.

Dragoslav je istaknuti srpski umjetnik koji je inače  režiser, scenarista i producent, rodio se 23. 11. 1936. godine  u Jagodini gdje je završio Gimnaziju, a pravni fakultet, kao i višu školu je završio u Beogradu.

U 1971. godini je u Jagodini osnovao takmičarski festival komedije na kojem učestvuju pozorišta iz Srbije  i koji se zove “Dani komedije”, a koji se svake godine održava u martu.