Bivši muž joj dao stan, a ovo joj je novi momak poklonio: Ana Sević se pohvalila sa skupocjenim poklonom koji će vas ostaviti bez daha (Foto)

0
66

Ona je poznata voditeljka, ali i pjevačica koja se zove Ana Sević, a koja je već skoro šest mjeseci u romantičnoj vezi sa biznismenom Danijelom Nedeljkovićem. Novi momak Ane je odlučio da je obraduje sa novim autom koji košta nekih 25.000 eura, a kako govori izvor blizak biznisemenu, onda je Danijel odlučio da je iznenadi sa luksuznim četverotočkašem kojeg je on kupio prije dva mjeseca, a to auto dolazi iz Njemačke.

Taj izvor govori također kako su Danijel i Ana u sretnoj vezi još od kako je godina počela. Za sada imaju vezu koja je jaka i stabilna pored toga što oni nisu toliko dugo vremena zajedno. Sudeći prema svemu, biznismen Danijel je pronašao u Ani sve što je on tražio u ženama, a radi toga joj želi pokazati koliko njemu znači to što je ona uz njega.

Dugo vremena je razmišljao kako će to pokazati, a radi toga joj je kupio auto i za njega je bila to odlična ideja da svojoj izabranici kupi luksuzno auto. Znao je da će joj se to auto također i svidjeti, a odmah na samom početku je isto znao da je ona htjela. Dovesti će to auto, a kupio ga je polovnog i izašao ga je nekih 25.000 eura, dok je njegova puna cijena inače 80.000 eura. Neki ljudi to smatraju ludim potezom jer joj je samo kroz pola godine veze kupio auto, ali za Danijela to nije nešto ogromno, niti on to gleda takvim očima. Na tu ideju je došao totalno slučajno, dok misli da će ovaj poklon za nju samo da ojača njihovu vezu i da ih poveže još više.