Bivši Anđelinin muž priznao: Ovo je razlog zbog kojeg sam ostavio najljepšu ženu

0
106

Mnogi ljudi se sjećaju Bili Bob Torton, a to je inače američki glumac kojeg većinom možemo gledati u fimovima B produkcije. Bili je također dobio naziv “bivši muž” samo zbog toga što se on rastao sa Anđelinom. Poslije dugo godina od toga svega je on odlučio da sam da izjavu radi čega je prekinuo brak sa ovom poznatom glumicom.

Njih dvoje su bili u braku tri godine, a to je bilo u periodu od 2000. godine, pa sve do 2003. godine. Kada su oni tek ušli u brak, onda su svaki dan dobijali pažnju međusobnom, te su na tijelu uradili iste teovaže. Čak su oni u ogrlicama nosili krv svoga partnera, a što je prilično nevjerovatna stvar. Oni su se činili kao da su rođeni da budu jedno s drugim, ali onda je sve to nestalo od onda kada je Anđelina otkrila da želi usvojiti dijete. Bob je tada jednostavno nestao, a oni su ubrzo poslije toga dali zvanično saopštenje da će se razvesti.

– To je moja prijateljica koja je inače veoma divna osoba i koja je tokom svoga života uradila toliko dobrih stvari da mnogi nisu ni svjesni toga. Godinama sam izbjegavao da pričam oko cijele rasprave između moga braka sa bivšom suprugom, ali mislim da je sada vrijeme da se otkrije prava istina. To je bio trenutak kada smo mi imali različite stilove života. U to vrijeme je ona bila spremna za pojavljivanje u javnosti, dok sam ja u tome trenutku mnogo više volio svoj zatvoreni svijet u kojem nisu bili ljudi. To je zapravo jedan jedini razlog zbog našeg razvoda, a sve što drugi pričaju nije istina, rekao je Bili.