Bivša djevojka mu uletjela na vjenčanje i napravila haos: Volim te, ne možeš nju da oženiš- Reakcija mlade je postala pravi hit (VIDEO)

0
1001

Vjenčanja su uvijek bila jedan od najljepših događaja koji se mogu dogoditi ljudima. Par koji se odluči na taj korak svakako želi da sve u vezi vjenčanja protekne u najboljem redu i da se i dugo nakon završetka vjenčanja priča o istom, ali samo po dobrome, nikako po lošem.

Ženama, odnosno djevojkama koje se udaju je nekako taj dan vjenčanja i sam događaj jedan od najvažnijih u životu, i malo je onih žena koje nisu maštale još kao djevojčice o svome vjenčanju i koje su još tada imale cijelu sliku kako bi sve to trebalo da izgleda, kako bi sve trebalo da bude uređeno, kako bi izgledala njena vjenčanica i slične stvari.

Ali nikada ne može sve do kraja biti savršeno i dosta često se na vjenčanjima dese i neke stvari koje nisu planirane, a koje se i ne daju kontrolirati, pa koje cijelo veselje odvedu u neki sasvim drugi smjer u koji niko nije želio da ode. Pa se tako u jednome meksičkom mjestu, na jednome vjenčanju desila situacija koja je tipična za neke filmske komedije, ali ovoga puta nije bio u pitanju film, već čista realnost i veoma neprijatna situacija.

Na ovo vjenčanje je u jednome trenutku upala bivša djevojka od mladoženje koja je odmah počela da viče a u sali u kojoj je bilo vjenčanje je nastao pravi haos: “Ne možeš da oženiš nju. Volim te, ne možeš da se vjenčaš”, vrištala je djevojka koja očigledno nije preboljela svoga bivšeg. Ona je čak i u nekoliko navrata pokušala i da udari mladoženju, dok je mlada sve to samo nijemo i skamenjeno promatrala. Kako je sve to izgledalo pogledajte na videu kojeg dijelimo sa vama.