Bit ćete puni love: Ovi znakovi govore da bi uskoro mogli imati puno novca!

0
112

U slučaju da primjetite neke znakove koje ćemo danas nabrojati onda ćete se lijepo iznenaditi. Neka stara vjerovanja i feng shui tradicija govori kako imaju neki znakovi koji će vam nagovještavati da ćete uskoro dobiti puno novca. Sada ćemo vam i nabrojati neke od tih znakova a bit ćete veoma sretni ako ih vidite.

Konstantno vidite broj 8-Taj broj u Kini simbolizira veliku sreću a isto tako i predstavlja ravnotežu. U slučaju da ga stalno vidite oko sebe onda su velike šanse da će se vaša finansijska situacija znatno poboljšati.

Dobili ste neku stvar na određeni dan:-Nije bitno da li ste dobili novac ili neki poklon, u sluačaju da ste ga dobili na prvi dan novog mjeseca ili kada je Mjesec pun onda je veoma moguće da vas očekuje velika svota novca.

Trudni ste ili ste u blizini trudnice-Staro kinesko vjerovanje govori kako trudnice nose mnogo sreće u sebi. Prema njima, kada ste u njihovom prisustvu ili ste trudni onda će se njihova sreća širiti na vas.

Imate razne bube po kući-U slučaju ako su bube smeđe boje onda one prizivaju sreću i blagostanje, što se podrazumjeva na skakavce i pauke.

Imate mjehuriće na kafi-U slučaju da vidite mjehuriće na površini svoje kafe onda je moguće da se spremaju velike pozitivne promjene za vas.

Posjedujete mnogo kovanica-Ako imate veliku teglu ili kasicu sa kovanicama onda to privlači novac i blagostanje a kada ih držite u kuhinji onda se to još više povećava.

Imate ptičiji izmet na tijelu-Poznato je već od davno da kada vas ptica uneredi onda je to sreća i znak da vas očekuje novčani dobitak.

Pojavili su se inicijali na mreži od pauka-U slučaju da gledate u paukovu mrežu a tamo vidite kako vas to podsjeća na vaše inicijale onda je to veoma dobar znak da će novac uskoro doći prema vama.