Bio sam toliki zavodnik da sam u prvom srednjem spavao sa svojom profesoricom: Godinama kasnije sreo sam je opet i rekla mi je nešto zbog čega sam zanijemio- Nisam mogao da vjerujem šta čujem (FOTO)

0
2500

Mnoge osobe nekako vole da putem društvenih mreža podijele neka svoja životna iskustva, pa tako mnogi od njih vole da dijele svoja prva seksualna iskustva posebno ako nisu bila uobičajena i ako se iza njih krije neka zanimljiva ili čudna priča. pa je takva ispovijest i ovoga muškarca koji je imao takva iskustva u seksu da je pomalo postao i hit na društvenim mrežama, a njegova priča ide nekako na ovaj način:

”Nekako po završetku osnovne škole svi su gledali gdje će nastaviti svoje školovanje, u kojoj školi. Svi smo bili uzbuđeni. Svakako nas je počeo polako hvatati i pubertet. Kad sam bio prvi srednje imao sam aferu sa mojom profesoricom bosanskog jezika. To se desilo tri puta i to sva tri puta kod nje u stanu. Možda bi i potrajalo više puta, da se nisam pohvalio prijatelju. On to naravno nije shvatio ozbiljno pa je tako napravio šalu na moj račun što se tiče toga.”

Dalje on objašnjava da se situacija za njega počela malo i komplikovati:

”Sreća moja pa u to vrijeme nije bilo Facebook-a. Kako se priča polako počela širiti po školi, stigla je i do profesorice, a kasnije i do direktora. Na kraju sam morao reći da sam sve izmislio, pa sam tako morao napustiti srednju školu i upisati drugu. Od tog dana više nisam razgovarao sa njom. Uskoro se i odselila iz grada. Međutim 16 godina kasnije sam je vidio na moru. Na moje iznenađenje prva mi je prišla i pozdravila me. Upoznao sam se sa njenim suprugom i kćerkicom. Prozborili smo po koju i svako je krenuo na svoju stranu.”

Ali baš kada su se rastajali desilo se nešto što nije ni slutio:

”U trenutku kada smo se rastajali, zastale je na moment i rekla mi:” Hvala ti što si sve ove godine čuvao tajnu i što si onda lagao za mene. Nikada ti nisam stigla dovoljno zahvaliti.” Tada sam se okrenuo i podignute glave se vratio supruzi. Rekao sam joj ko je ta profesorica, a ono što je najzanimljivije sve mi je povjerovala. Međutim nije mi ništa histerisala i ljubomorisala, nego me je čak i pohvalila za moje poduhvate i odanost tajni.”