BIO JOJ JE RUŽAN, AL’ SE UDALA ZA NJEGA! PUŠTA DA JE VARA, A VEĆI DIO BRAKA SU RAZDVOJENI Ovo je istina o odnosu Sanje Đorđević i bivšeg fudbalera

0

Pjevačica Sanja Đorđević je na estradnoj sceni od 1987.godine. Rođena je u Crnoj Gori , a svoje odrastanje je provela u Sarajevu , gdje je i počela da pjeva. Imala je svoju grupu , učila je pjevati , ali je i upisala fakultet.

 

Svog sadašnjeg supruga Petra Đorđevića , Sanja je upoznala u Sarajevu , udala se i sa nepunih dvadeset godina postala je majka , rodivši kćerku Ivanu. Njeno profesionalno bavenje muzikom počinje 1987 godine , kada objavljuje i svoj prvi album . Nakon tog albuma pjevačica se seli u Švicarsku zajedno sa svojom porodicom , gdje ostaje da živi šest godina.

Zbog poslovnih angažmana njenog supruga koji je nakon što je završio karijeru na terenu , postao sportski direktor , te je u nekoliko navrata morao da mijenja države i adrese stanovanja. Svo to vrijeme Sanja i Perica su proveli odvojeno. Jednom prilikom su je upitali da li dozvoljava da je muž vara , a ona je poprilično nesvakidašnje odgovorila.

 

„Puštam ja njega da radi šta hoće. Po njegovom izboru , sve što želi. Život je toliko kratak , toliko imamo stresa i problema , čovjek neka sebi da osuška malo ako mu je to potrebno“. Rekla je pjevačica.