BIO JE NEKADA NAJVEĆI BEOGRADSKI ŠMEKER- Žene su naprosto ludjele za njim- DANAS OVOG NAŠEG GLUMCA VIŠE NIKO NE PREPOZNAJE- ŠTA SE NJEMU DESILO?

0

Mnogo je glumaca i pjevača koji su na ovim našim proostorima jedno vrijeme bili veoma popularni, koji su napravili velike stvari, a onda im se odjednom gubi svaki trag iz raznih razloga

Tako je i jedan od najpopularnijih glumaca u Srbiji dvedesetih godina bio beogradski glumac Nebojša Bakočević koji se na Balkanu proslavio sa svojim ulogama u filmovima kao što su:  “Crni bombarder”, “Kako je propao rokenrol”, “Slatko od snova”, a igrao je i u seriji “Zaboravljeni”. On je u to vrijeme važio za jednog od najpoželjnijih muškaraca, nio je poznati beogradski šmeker a žene su ludjele za njim,a  tada je u jednom svome intevju Bakočević rekao i ovo:

“Akademiju sam upisao zbog žena. U životu me zanimaju isključivo dvije stvari: hrana i žene. Za Oskara me zabole uvo. Volim vesele, lijepe i pametne žene. Da bih se oženio, ona bi morala da se brine o meni, a ja o svemu ostalom. Još je davno je Leonard Koen napisao da će žene jednog dana preuzeti sve u svoje ruke, a muškarci će se baviti svojim djetinjastim poslovima, kao što su umjetnost, poezija… One i onako održavaju ovaj svijet u životu”

Nedugo nakon toga se povukao sa scene, i nije bio posebno aktivan kada je gluma u pitanju, a publika iz regije je mogla da ga gleda 2018. godine u seriji ”Pet” u ulozi Paje i svi su zaključili da je malo toga ostalo od onog zavodnika i šmekera