Bio je najpoznatiji dečak u SFRJ, a danas ga ne biste mogli prepoznati: Evo kako izgleda i šta radi danas Boško Buha (FOTO)

0

Moramo da kažemo kako su neki glumci kao deca napravili pravi bum, a danas smo veliku pažnju posvetili dečaku koji je kako smo naveli bio i najpoznatiji dečak u SFRJ, a danas je promenio sve a ne samo izgled, nego i profesiju, ne bavi se glumom. Da li znate ko je on? Verujemo da ga svi prepoznajete.

1978. godine je on bio u filmu po imenu “Boško Buha” a ime glumca je Ivan Kojundžić. Nnaime, svi ga znaju kao dečaka kojeg vidite na naslovnoj slici. Kkako možemo da vidimo on nije želio iz njemu poznarih razloga da se bavi glumom, iako je mogao. On kako saznajemo godinama unnazad nema nikakvih dodira sa kamerama i medijima, radio kao spiker na jednom hrvatsom radiju, a izgleda potpuno drugačije. U tekstu možete da vidite kako izgleda glavni glumac tog filma, verujemo da ga niko nikada ne bi prepoznao. Također, da dodamo da su neke njegove kolege kojes u tada glumile sporedne ulgoe u filmu uspele u glumi.