“BIO JE MOMAK, A JA BAŠ MALO DIJETE”- Ilda Šaulić se trudna, tajno udala za muškarca sa kojIm nije mogla NI DA ZAMISLI DA ĆE BITI U VEZI (FOTO)

0

I nakon smr*i kralja narodne muzike Šabana Šaulića, on je ostao da živi u srcima svojih voljenih i obožavatelja, kao i u svojim pjesmama, a poznato je da je Šaulić izgubio život u saobraćajnoj nesreći u Njemačkoj 17. februara 2019. godine. Iza njega je sotala njegova neutješna porodica, supruga Gordana te njihovo troje djece, Ilda, Mihajlo i Sanela. Ilda je i sama pjevačica, te je uz svoga oca, na sceni, bila u više navrata, a nedavno je ona proslavila i godišnjicu braka sa svojim izabranikom Bojanim Vučkovićem. Njih dvoje su se upoznali još dok su bili djeca, ali su tek u mladosti i u zrelijim godinama pružili šansu da budu u ljubavnom odnosu. To je očito bio dobar potez jer žive miran i idiličan bračni život.

Porodice Šaulić i Vučković su se godinama prije toga dosta intenzivno družili i provodili vrijeme skupa. U to vrijeme Ilda i Bojan nisu gajili neke emocije jedno prema drugome. Bojan je stariji od Ilde osam godina i u to vrijeme je bilo strašno i pomisliti da on ima vezu sa tako mladom ženskom osobom, a i Ilda je priznala da u vrijeme kada su bili tinejdžeri da nije bilo ljubavi među njima, jer je ona imala samo 12 godina, dok je Bojan imao 20.

Kako kaže Ilda, on je tada već bio pravi momak, dok je ona bila dijete. Njih dvojes u u životu imali različite ciljeve, ali je samo jedna prijateljska kafa promijenila sve. Prije toga nisu bili dugo u kontaktu, a onda su se sreli i dogovorili se da popiju kafu, te su se tada ispričali kao nikada. Ilda je priznala kako ona u to vrijeme nije bila spremna za vezu, ali da ju je život ipak okrenuo ka Bojanu i napravio joj od svega bajku.