BIO JE IKONA JUGOSLAVIJE, a danas je izobličeni starac: DOŽIVEO OGROMNU TRAUMU, više ne liči na sebe, tuga velika! (FOTO)

0

Obično za nekoga ko lijepo izgleda kaže se “lijep kao glumac”. A to nije baš bez osnova,oduvijek su glumci bili privlačne atraktivne osobe,neko ko će privlačiti pažnju publike i gledaoca.

Kada govorimo o našoj ranijoj glumačkoj ekipi, o jugoslovenskoj kinematografiji e to je bio pravi rasadnik dobrih filmova i serija. Tada su rađene vrsne serije i scene a bez današnjih pomagala i montiranja scena, tako da danas možemo uživati u starim serijama koje su uvijek iznova prava poslastica.

“Bolji Život”,“Srećni ljudi”,“Velo Misto”, “Malo Misto”, “Maratonci trče poslednji krug”, “Tesna koža”, “Žikina dinastija” samo su neki od naslova serija koje su bile i još su rado gledane . A u njima su igrali brojna vrsna imena jugoslovenske kinematografije a jedno od njih je i Aljoša Vučković.

Obično se za njega vezivao pojam da je jedan od najšarmantinijih i najmarkantnijih mladih glumaca u svojem vremenu, a ženska publika je bila više nego brojna, obožavale su Aljošu.  Krajem prošle godine, Aljoša Vučković je proslavio svoj 74 rođendan, još uvijek ima one svoje karakteristične crte lica ali naravno, godine su ostavile traga na svakome od nas pa tako i na ovom vrsnom glumcu.

Inače Aljoša se povukao sa scene kompletno prije dvije godine, ne glumi uopšte ni u serijama niti u pozorištu. Ne priča javno o svom stanju ali jasno je kao dan da je neka bolest u pitanju jer su svi koji su vidjeli njegove fotografije u javnosti,ostali bez teksta. Za neprepoznati, smršao i to dobro, ostario i pogrbio se. Razlog je teška bolest sa kojom mora da se nosi,izjavio je da ga bolest usporava i da se ne osjeća dobro pa zato ne može ni da radi.

Aljoša nije nikada javno iznijeo o kakvoj bolesti je zapravo riječ, samo je od novinara tražio mir na koji kaže da ima pravu , barem u ovim godinama. Inače, Aljoša živi u Beogradu sa suprugom Editom, a njih dvoje zajedno imaju i dvije kćerke, Saru i Leanu.