Bila je u vezi sa milionerom 42 godine: Kada je nestao, ona nije mogla doći sebi kada je vidjela kome je ostavio sve što je imao

0
36

Njeno ime je Džoan Tompson od 79 godina koja dolazi iz Pebrokšira u Velsu, a ona je bila u šoku kada je saznala kome je njen muž ostavio svu imovinu sa kojim je ona bila 42 godine u braku. Njegovo ime je Vinford Hodž, a on je izgubio bitku sa životom u 94. godini, pa se tada Džoan nadala da će dobiti nešto od njegovog imanja od 1.5 miliona funti koje je imao zbog toga što je sa njima provela više od pola života.

Ona je pravi šok doživjela kada je čula njegov testament gdje je pisalo da je cijelo svoje bogatstvo ostavio paru koji je živio na njegovom imanju zbog toga što su u zadnjih nekoliko godina njegovog života bili dobri prema njemu i cijenili su ga. Taj starac je napisao u svome testamentu da njegova partnerka ne treba novac.

Džoan je imala samo nekih 2500 funti ušteđevine, a to noj nije nikako dovoljno za život, te je tu nepravdu ispravio sudija Milvin Jarman koji je shvatio da je njen suprug napravio grešku. Radi toga je on presudio u korist ove ženi i predao joj 225.000 funti vrijednu kolibu, te još 190.000 funti gotovine kojom ona može da obnovi nektretninu i da živi lijepo ostatak svoga života.

Prije nego što će njen muž izgubiti život, on je napravio 10 testamenata, a svojoj partnerki je rekao da se ona nema šta brinuti zbog toga što će biti dobro osigurana. Ipak se on predomislio u zadnjem trenutku i ostavio cijelo bogatstvo Karli Evans i Agonu koji su živjeli na njegovom imanju u iznajmljenoj kućici i koji su mu pomagali povremeno.