BILA JE SAMA U NOĆNOM AUTOBUSU KADA JE VOZAČ STAO I POGLEDAO U RETROVIZOR Osetila je strah, a ono što je usledilo ostaviće vas bez reči

0

 

Nijednoj ženi nije svejedno da se vraća kući sama u kasne sate, ali se ipak oseća sigurnije kada stigne autobus, pa je unutra a vozačem. Ovu devojku je vozač celo vreme gledao u retrovizoru.

Šna Kamal koja ima samo 19 godina, u Indiji se vraćala kući sa posla, te je ostala samo u autobusu na predzadnjoj stanici. Obuzeo ju je kako kaže neki nelagodan osećaj i samo je htela da dođe što pre kući, jer je već bilo pola 12.

Na predzadnjoj stanici, osim nje su svi izašli, a vozač nije kretao. Pitala ga je zašto ne krene, on je rekao da se mora uveriti da devojka koja je izašla iz autobusa u redu. „Mislim da sam upravo upoznala najboljeg vozača autobusa na svetu! Kada su iz autobusa izašli jedna žena i grupa mladića, ostala sam sama s njim. Stajali smo u mestu, a ja sam ga pitala zašto ne kreće. Kasnije je stao bliže mojoj kući, jer je bio mrak. Nema bolje osobe od njega. Hvala vozaču s linije 753 na brižnosti.“-napisala je ona na svom Fejsbuk profilu.