Bila je prava drama na suđenju između Severine i Milana: Mali Aleksandar nazvao Severininog bivšeg i ovo mu rekao: On odmah otišao na sud, sve se saznalo

0
2610

Protekle sedmice velika vijest u regiji je bila da je poznata pjevačica Severina Kojić  presudom suda u Hrvatskoj izgubila starateljstvo nad svojim sinom Aleksandrom te da je starateljstvo dato Severininom bivšem mužu, bogatom biznismenu Milanu Popoviću koji je novinarima rekao kako ne smije da komentira presudu, ali je ipak imao šta da kaže:

”Ne smijem vam nikakve komentare dati. Mogu vam reći da ne postoji nikakav srpski pasoš i da je to samo medijska provokacija kojom se namjerava insinuirati da odvodim dijete u Srbiju, a sada vam ja kažem da će dijete ostati u Zagrebu i nastavlja pohađati ovdje školu. Nikakav novi srpski pasoš nisam izvadio, niti za sada imam namjeru” bile su riječi Milana Popovića okupljenim novinarima

Inače, Popović vazi za javnu osobu koja veoma rijetko daje izjave i intervjue novinarima, posebno kada treba da govori o svome privatnom životu, ali je ipak prošle godine u jednom razgovoru sa novinarima iznio neke podatke iz svoga života pa je tada rekao ove stvari:

”Želim imati još djece zato što sam shvatio da su djeca najveće bogatstvo, kao i učestvovanje u njihovom odrastanju i provođenje vremena sa njima. Za mene je najveći uspjeh imati taj luksuz da provodim vrijeme sa svojom djecom u bilo kojem trenu kad je to potrebno. Nama muškarcima je potrebno malo više vremena kako bismo se prepoznali u ulozi oca. Aleksandar je još bio beba kad sam ga uspavljivao, i digao se u jednom trenu na rukice i nasmijao mi se. Eto, tu sam se ja prepoznao”