BILA JE MILIONERKA, VOLELA MARINKA ROKVIĆA, STVORILA IMPERIJU I UMRLA MLADA! Ni sveću joj nisu zapalili TAJNE MILIONA BOŽEN ŽUMBOR!

0

Ova žena je učinila mnogo za Srbiju, ali je nažalost umrla sama i gotovo niko nije došao na njenu sahranu. Bozen kozmetika je doživjela veliki uspjeh u Srbiji i iznenada je umrla 2012. godine preko noći. Zanimljivo je da nitko ne zna kome je nakon njezine smrti otišla njezina tvrtka, multimilijunska kompanija niti tko je naslijedio svo njezino ogromno bogatstvo.

 

Dakle, profesionalno je bila uspješna, a s druge strane, u privatnom životu je bilo sasvim drugačije, a nije imala sreće u ljubavi, a znamo i da je bila ludo zaljubljena u pokojnog pjevača Malinka. Rokvić, s kojim je bila u ljubavi dvije godine. Najžalosnije je što njenom sprovodu, na kojem je bila i Nada Topčagić, nije došao gotovo nitko. Ono što Malinko nije želio da se zna jeste da je oženjen Slavicom, supruga je s njim imala dva sina, ali je on svoju ženu izdao.

Jednom prilikom izvor blizak porodici ta medije rekao je sljedeće: “Marinko je na nastupu u kafani „Jugoslavija“ u Roterdamu upoznao Božen, i tu je odmah zaiskrilo. Njeni roditelji su bili vlasnici kafane, veoma bogati. Pevač je svima pričao da ništa ne oseća prema njoj, a ona je njega istinski volela. Bili su oko dve godine u vezi, Marinko joj je obećavao brak”.