Bila je lepa, a sada… Milica Kemez izoperisala celo lice: Objavljena najnovija slika, niko ne veruje da je OVO ISTA OSOBA (FOTO)

0

Milica Kemez je sve iznenadila što ovu sezonu ni ona ni njen emotivni partner iz rijalitija programa Bora Santana nisu ušli u zadrugu, ali kako ljudi komentarišu, nikad nije kasno i nikad se ne zna kada će oni odlučiti da se pridruže ovom prostoru, mada je Milica rekla da se to neće desiti.

Kako smo saznali, ona je bila gost u jednoj emisiji, koja je u sklopu zadruge, koja se emituje na tv pink, kako znamo i njeno lice koje se istaklo jer je kosu pokupila u visoki rep je privuklo pažnju predalaca, svi su komentarisali da se previše operisala i da joj to nije trebalo, pogledajte i sami u nastavku ovog teksta komentare javnosti. Naime, Milica je rekla kako je ustvari samo smanjila nos, ali spekuliše se da je ona dala dodatnih 500 evra da zategne lice. Ali, kako izvor kaže ona je još kada je izašla iz rijalitija 3 puta smanjila nos, ali joj očigledno nisu rezultati bili dobir, jer je ponovila proces.