BILA JE KRME OD ČETVRT TONE I NIJE MOGLA DA DIŠE: Sada izgleda fenomenalno, a muškarci ne prestaju da joj dobaciji na ulici – Kreacije Portal
Najnovije Novo Zanimljivosti

BILA JE KRME OD ČETVRT TONE I NIJE MOGLA DA DIŠE: Sada izgleda fenomenalno, a muškarci ne prestaju da joj dobaciji na ulici

Laura Perez iz San Antonia težila je nevjerovatnih 270 kilograama kada se prijavila u emisiju “My 600-lb life” kako bi konačno smršala. Uz pomoć emisije je dobila želučanu premosnicu te joj je određena stroga dijeta uz pomoć koje je drastično izgubila na kilaži. Ipak, njenom suprugu Jonnyju koji je bio uz nju nije se dopala njena nova drastična promjena. Dok je imala 270 kilograma on je bio taj koji joj je donosio hranu i uvijek pomagao.

 

A pomoć joj je itekako bila potrebna, jer je čitavo vrijeme sa sobom nosila bocu sa kisikom. Gubeći kilograme, počela je polako da gubi i odnos sa svojim mužem. Iako je u emisiji govorio kako mu smeta što sve mora da radi umjesto nje, kako je ona postajala sve mršavija i samostalnija, tako je njihv odnos hladio i postepeno se udaljavao od nje. Na novim fotografijama koje je objavila na društvenim mrežama može se vidjeti njena fenomenalna i nevjerovatna transformacija, a interesantno je kako na slikama više nema njenog supruga.

Sada je rekla kako je spremna da se oproba u novim vezama i tako sebi podigne ego koji je godinama bio zatrpan ispod velike količine masnih naslaga. Sada je slobodna žena, a veliki broj muškaraca joj se sada javlja i želi dobiti njen broj telefona. Tako je Laura svoj život promijenila iz korjena i odlučila da se od sada vodi zdravim životom i da se hrani dosta zdravije. Kroz ovaj mukotrpni put je naučila dosta toga i sada se kaje što se nije ranije odlučila za ovaj korak.

Oglasi – Advertisement