Bila Je Jedna Od Najmonstruoznijih I Najljepših Žena Jugoslavije- Završila U Zatvoru Zbog Strašnog Zločina: DANAS JE DRUGA OSOBA, Vlasnica VELIKE FIRME?

0

Šafka Hodžić je žena koju svi iz bivše Jugoslavije znaju. Ona je žena koju je društvo izdalo , a također je i žena koja je izdala sve ono ljudsko , ako je stvarno počinila zločin za koji je i osuđena. O njoj se nakon nekog vremena prestalo toliko pričati , a postoji nekoliko teorija , šta se na kraju s njom desilo.

 

Šefka je bila osuđena za ubistvo svoje trudne drugarice Alije , koja je bila u visokoj trdnoći , a sama Šefka nije mogla da ima djecu , pa je zbog ljubomore odlučila da ubije svoju prijateljicu  , te da uzme njeno dijete i da kaže kako se ona porodila kod kuće.

Za nju se pričalo da je bila jedna od najljepših žena u regionu , bila je u lijepom braku sa svojim mužem , ali nesretna jer nije mogla imati djecu.Kada je počinila ovaj nemilosrdni čin , Šefka je svo vrijeme tvrdila da nije kriva , iako su mnogi dokazi pronađeni u njenoj kući.Kasnije se pričalo da je neko drugi joj donio dijete na čuvanje. Osuđena je na zatvor , a iz njega je izašla prije odslužene kazne. Postoje priče da je Šefka sada u inostranstvu , te da je vlasnica jedne uspješne firme5.