BIJEDNO I JADNO! Zoran Kesić po nalogu pajde Đilasa, sinoć direktno u PROGRAMU PLJUVAO PO VUČIĆEVOM SINU! 8 minuta trajalo urnisanje

0

Svi dobro znamo za Zorana Kesića. Radi se naime o veoma poznatom i popularnom TV voditelju, koji obožava da komentariše čitavu situaciju u regionu na jedan satiričan i sarkastičan način.

To je najbolje na svojoj koži osjetio i trenutni predsjednik Srbije Aleksandar Vučić koji je par puta dobio žestoku porciju “pohvala” kod Kesića, od samog početka aktuelne pandemije koronaviursa. Ali, ne samo to. Naravno, u čitavu priču su tu uvijek bili uključeni i vrsni srpski stručnjaci, koje je, on na neki način, prozivao i brukao zbog njihov, mora se priznati, glupih izjava.

Kesić je sada ponovo uspio skrenuti pažnju na sebe, mada je to ovaj put uradio nekako na potpuno pogrešan i totalno nerazuman način.


Inače, ukoliko niste u toku, Dragan Đilas je nedavno na sav glas kukao kako mu je neko napao djecu, a on sada, ovaj put putem svoje produžene ruke, radi zapravo istu stvar. Kontradiktorno, zar ne? Naime, sada je njegov dobar drug dakle Zoran Kesić u svom programu posveio čak 8 minuta bukvalnog vrijeđanja sina predsjednika Aleksandra Vučića, Danila, i to bez imalo milosti ili respekta.