BEZ SILIKONA, TANKE USNE I SMEĐA KOSA: Evo kako je BOGDANA IZGLEDALA prije nego se udala za VELJKA, OVU SLIKU KRIJE (FOTO)

0

Iako je u centru pažnje javnosti , o Bogdani se malo zna. Mlada gospođa Ražnatović , je nesuđena košarkašica. Bila je dio juniorske reprezentacije Srbije , koja je u Vukovaru 2013 godine osvojila bronzanu medalju na prvenstvu Evrope. Ni dvije ozbiljne povrede koljenja nisu je spriječile da niže uspjehe dalje , ali je prije tri godine donijela odluku da se povuče.

Iako važi za ljepoticu , Bogdana se jednom prilikom podvrgla sitnom estetskom zahvatu , uvećanja usana. Na 18 rođendan je bia potpuno drugačija nego sada sa povećanim usnama. Doznajemo kako se Bogdana postidjela kada se upoznavala sa sada već  svekrvom , folk divom , što je pjevačicu oduševilo njeno ponašanje i skromnost.

Bogdana ne krije da je uradila usne , a kako bi pokazala svima da je ljepota oduvijek bila njeno glavno oružje , govori i stara slika iz 2016.godine , koju je Bogdana podijelila na društvenim mrežama , dok još nije bila udata za Veljka i nije bila majka malenog Željka.