BEZ DLAKE NA JEZIKU! Đorđe David sasuo paljbu na Cecu Ražnatović: “Ljudi iz aviona se vidi da ona nema mirnu energiu, ali pred KAMERAMA SAMO GLUMI…”

0

Verujemo da svi znate ko je Đorđe David, da je on jedan poznati rock pevač koji je pre dve sezone zauzeo stolicu u žiriiju Zvezda Granda, iznenadno i više nije ni izašao iz te stolice. Sada je on progovorio o nekim stvarima, o kojima je do sada samo šutio.

David je rekao kako ima predrasude kako će Cecu da podnese žiri i kako će se ona ponašati, a onda se setioo kako je pre dve sezone imao velike predrasude prema Viki, pa je posle zavolio nju više od nekiih, a nikako nije imao dobro mišljenje o njoj kad je tek došao, i bio je jako iskren.

Ono što je rekao jeste da je jako bitno da ona nauči razdvojiti privatno i poslovno, i da je ona pred kamera dosta mirnija nego inače, da li se ustručava ili , to jop se ne zna. Kako je rekao, vreme će sve pokazati, ali je naveo i da niko od nje ne očekuje puno prve tri emisije, jer se seća svog početka koliko god da si profesionalan i treba da se snađe.