BESNI RAT UDOVICE I SINA MUAMERA ZUKORLIĆA: Elma Elfić objavila sliku njihove dece, pa poručila: Kome smeta muftijin amanet?!

0

Kada je prije nekoliko mjeseci iznenada preminuo muftija Muamer Zukorlić, javnost je saznala više o njegovom privatnom životu, pa se ispostavilo da je rahmetli muftija imao i dvije zakonite supruge, koje šerijatski zakoni dopuštaju. Prva supruga gotovo da se ne viđa u javnosti, dok je druga supruga Elma Elfić Zukorlić vrlo aktivna u društvenom životu i uspješna je poduzetnica koja se voli pohvaliti svojim uspjehom.

Nakon Zukolićeve smrti, u stranci koju je osnovao naslijedio ga je sin Usama, a prema pisanju srbijanskih medija sada je otvoren sukob između njega i Elme, a sve zbog toga što je Usama sumnjao da mu je otac otrovan zbog čega je iskopavanje i ekshumacijom obavljena obdukcija nekoliko dana prije Muamera Zukorlića.

Usama navodno nikoga u obitelji nije obavijestio o svojim sumnjama da je neko trovao muftiju i davao takve javne izjave. Sada se čini da se sukob između druge supruge pokojnog muftije i njegovog najstarijeg sina prelio na novi Internacionalni univerzitet Pazar koje je on osnovao, na čelu s Elmom Elfici Zuko Richie. Na društvenim mrežama objavila je i provokativnu poruku s fotografijom svoje i Muammerove djece, napisavši: ” Ko čuva Muftijin amanet? Ili bolje pitanje: Kome smeta Muftijin amanet?”