Beskućnik je zaustavio i pitao koliko je sati: Nije ni znala da će joj to ZAUVIJEK promijeniti život: NEVJEROVATNA PRIČA (VIDEO)

0

Vjerujete li u ljubav na prvi pogled? Ili u sudbinu? U ovoj priči koja slijedi je očigledno oboje u pitanju. Desilo se u Velikoj Britaniji.

Ejmi Abrahamson ,mlada djevojka šetala je kao i mnogo puta prije parkom kada je slučajno uočila jednog beskućnika kako sjedi naslonjen na drvo u parku.

Ejmi je sjela na jdnu klupu pored staze za šetanje, pogledala je u njegovom pravcu, uzvratio je pogled i upitao koliko je sati. Nakon što mu je djevojka odgovorila, nakon toga je on izbacio spontano par šala, Ejmi se slatko ismijala i nakon toga spremila se da krene dalje u šetnju. U jednom gostovanju u emisiji This morning, kada su pričali svoju priču, Ejmi je odala da je baš taj prvi susret,njegovo bezvezno pitanje koliko je sati,upravo bilo ono što joj je odalo da ima neke hemije u zraku između njih.

“Moj pogled je išao direktno ka njegovim predivnim , braon očima iz kojih je izbijala ljepota i toplina.Iako je sjedio na travi onako prljav,sa dugom neurednom bradom ,ipak nisam mogla odvojiti pogled od njega,osjećala sam se privučena kao magnetom.”

Ejmi i Vik ,kako se zvao momak,su danas u braku,imaju svoju porodicu i i dalje su zaljubljeni jedno u drugo.

“Ejmi je sjela na klupu,bila je prelijepa i samouvjerena. Osjećao sam da moram nekako da započeti razgovor s njom, jer mi se dopala na prvi pogled.A na kraju,šta sam mogao izgubiti? Ionako sam malo prije toga postao beskućnik, jer sam putovao po Evropi i ostao bez sredstava. A uz to je bio i alkohol u igri. Znao sam da sam na kraju snaga-nisam znao šta da radim ali sam znao da ni ovako ne ide dalje. I u tom momentu je došla Ejmi, baš u pravom trenutku”, priča Vik i dodaje kako je siguran da je to bila ljubav na prvi pogled.

Kako je i rekao, nije imao šta izgubiti, kada je Ejmi krenula dalje on je samouvjereno pitao hoće li biti opet na klupi za pet dana ,nije očekivao da će doći ali se djevojka pojavila i otpočela je ljubav i veza koja traje već deset godina.

U videu pogledajte cijelu priču: