Beograđanka u devetom mjesecu trudnoće zaražena koronom: NIJEDAN DOKTOR NEĆE DA ME PRIMI NA PREGLED, ne znam šta da radim!? – Kreacije Portal
Najnovije Novo

Beograđanka u devetom mjesecu trudnoće zaražena koronom: NIJEDAN DOKTOR NEĆE DA ME PRIMI NA PREGLED, ne znam šta da radim!?

Iako smo mislili da će korona brzo da ode, grdno smo se prevarili, te smo svjedoci da se ona vratila i da ćemo još nekom vrijeme morati da se borimo sa njom.
Povećanje broja zaraženih osjetno je u našoj regiji, kao i Srbiji, ali na svu sreću radi se o asimptomatskim slučajevima.

Među svim ti slučajevima je i Marina Mateković, ali ono što je komplikovano za Martinu jeste da se ona nalazi u devetom mjesecu trudnoće

Ono što je bitno istaći jeste da je Marina imala jako rizčnu trudnoću, a tome doprinosi i situacija da se zarazila korona virusom, pa se tu stvorio veliki problem jer niko nije želio da je pregleda od doktora.

Ona je ovu svoju nevolju iznijela i na svojim društvenim mrežama, te iznijela da ona ima simptome kao što su groznica, kašalj, grlobolja i kratak dah, ali joj najveći problem predstavlja to što ona ne može ići na pregled kod doktora iako je blizu termina kada bi se trebala svakog momenta poroditi.

Koji je vaš komentar na ovo?

Oglasi – Advertisement